Ennaltaehkäisevän terveyden edelläkävijä

Tarjoamme ennaltaehkäisevän terveyden mittareita, jotka eivät kuvaa ainoastaan terveytesi nykytilaa, vaan ennakoivat myös tulevaa terveyttäsi.

Livit by Nightingale Health: Kurkista tulevaisuuden terveyteesi

Livit avaa uuden näkymän kehosi hyvinvointiin ja kertoo kyvystäsi välttää sairauksia neljällä eri terveysalueella: sydän, aineenvaihdunta, mieli ja vastustuskyky. Lisäksi, Livitin tarjoama Terveet vuodet -arvio kertoo, minkä ikäiseksi todennäköisesti elät ennen sairastumista johonkin yleisimmistä elämänlaatua merkittävästi heikentävistä kansantaudeista.

Livit on tällä hetkellä saatavilla Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Iso-Britanniassa.

Terveytesi tulevaisuus on sinun käsissäsi

1. Lataa sovellus ja tilaa Livit Blood Collection Kit

Lataa Livit by Nightingale Health -sovellus ja tilaa ensimmäinen Livit Blood Collection Kit sovelluksen kautta.

2. Ota verinäyte ja lähetä se meille

Ota verinäyte sormenpäästä näytteenottopakkauksen sisältämällä helppokäyttöisellä laitteella ja postita näyte meille analysoitavaksi.

3. Tutustu ainutlaatuisiin tuloksiin ja seuraa kehitystä

Voit tarkastella tuloksia Livit-sovelluksessa. Ne sisältävät kokonaisvaltaista tietoa terveydestäsi ja myös arvion terveiden vuosien määrästä. Seurantapakettien avulla voit seurata kehitystäsi.

Ennaltaehkäisevän terveyden vallankumous antaa avaimet sinun käteesi

Tulevaisuuden visiossamme seuraavan sukupolven terveydenhuolto keskittyy ihmisten pitämiseen terveenä – maailmanlaajuisesti. Terveiden vuosien määrään vaikuttavista kansantaudeista jopa 80 % on ennaltaehkäistävissä yksinkertaisilla elintapavalinnoilla. Tekemällä pieniä parannuksia ruokavalioon, liikuntatottumuksiin, unirytmiin tai stressitasoihin, voit saada elämääsi lisää terveitä vuosia ja pienentää samalla terveydenhuollon kuormitusta.

Teknologiamme katsoo eteenpäin, ei taaksepäin

Kehittämämme innovatiivinen verianalyysiteknologia on saatavilla vain meidän kauttamme. Nykyiset markkinoilla olevat puettavat älylaitteet ja kuluttajille suunnatut veritestit voivat mitata esimerkiksi sykettä, unta, ruumiinlämpöä tai D-vitamiinitasoja. Mutta vain meidän kehittämämme teknologia tuo markkinoille palvelun, jossa yhdistyvät sekä yhteys tulevaisuuden sairastumisriskeihin että kyky ennustaa terveiden vuosien määrää. Tämä on vallankumouksellista ennaltaehkäisevän terveydenhuollon saralla.